perjantai 8. marraskuuta 2013

SYKSYN SUOSIKKI TUOTTEET

Morjensta! Marraskuuta onkin keretty jo viikko viettää ja kohta on joulu! Odotan joulua tai no ylipäätään joulukuuta todella innolla, sillä pääsen silloin käymään koti kotona. Viimeksi tosiaan olin kotona elokuun ensimmäisenä viikonloppuna eli joulukuussa tulee lähes viisi kuukautta siitä kun viimeksi olen kotona käynyt. 

Tänään ajattelin esitellä teille tämän syksyn suosikki kosmetiikkatuotteita. Loreal Parisin Elvital Total Repair hiuksiin jätettävä hoitosuihke lupaa tehdä hiuksista voimakkaammat ja antaa niille elinvoimaa. Lähes päivittäin suihkautan tätä hiuksiini, mutta en ole ainakaan vielä mitään sen suurempia muutoksia huomannut. Mulla on luonnostaankin kyllä tosi paksut ja ihan hyväkuntoiset hiukset, mutta tuskin tästä hoitosuihkeesta haittaakaan on. Herbinan Tuuheuttava Kuivashamppoo on kyllä ollut monien aamujen pelastaja! Lakka ei juuri ollenkaan pysy hiuksissani, koska ne ovat niin sileät ja paksut minkä vuoksi tämä tuuheuttava kuivashamppoo poistaa rasvaisuuden, mutta myös samalla tukee kampausta. Otsatukan omaavana tämä tuote on ihan must.
Olen jo pidemmän aikaa meinannut ostaa Bio-Oilia, mutta vasta parisen kuukautta sitten ostin sen kun se oli hyvässä tarjouksessa. Bio-Oilia itse käytän lähinnä epätasaisen ihonsävyn hoitoon sekä kuivalle iholle. Ja suosittelen kyllä kokeilemaan! Laitan tätä lähes joka ilta kasvoille ja aamulla iho on todella pehmeä ja sileä. Toinen suosikkini kasvojenhoidossa on Lumenen Sensitive Touch Rauhoittava Päivävoide. Laitan tätä aina aamuisin meikin alle. Tuote sopii kuivalle/ärtyneelle/couperosa iholle ja se vahvistaa ihon omaa suojamekanismia. Tulen varmasti jatkossakin ostamaan tätä tuotetta.
Lumenen Sensitive Touch SOS voide sopii niin kasvoille kuin vartalollekin. Tämä on ihan paras voide koko kehon ja kasvojen hoitoon. Joskus jos naama on päässyt todella kuivaksi, niin heti laitan tätä voidetta ja kuivuus häviää alta aika yksikön. Ziajan Natural Olive Hand & Nail Cream on jo viimeisen parin vuoden aikana ollut suosikki käsirasvani. Rasva on todella riittoisaa ja se todellakin vahvistaa myös kynsiä. Muistan kun viime talvena käteni olivat todella kuivat ja kynnetkään eivät olleet parhaassa mahdollisessa kunnossa. Rupersinkin sitten käyttämään Ziajaa päivittäin useasti päivän aikana ja ei mennyt kauakaan kun kädet ja kynnet olivat taas todella hyvässä kunnossa. Suosittelen kyllä ostamaan kyseistä tuotetta, jos vaikka pyrit kasvattamaan kynsiäsi, sillä Ziaja pitää huolen siitä, että kynsistä tulee hyväkuntoiset ja vahvat.

Ei kommentteja: